B&B De Vijf Suites: Bijzonder overnachten

Midden in het hart van Drenthe, verscholen in een typisch Drents brinkdorp vind je de bijzondere B&B De Vijf Suites, gerund door Wil & Ruthy. De Vijf Suites is bij uitstek geschikt om je te onttrekken aan de drukte en een goede uitvalbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Voor Thanks for the Trip mochten wij een retreat volgen in B&B De Vijf Suites in Drenthe. De retreat staat helemaal in het teken van ‘me time’. Ontspannen, onthaasten en je batterij weer opladen. Toen wij door Romy van Thanks for the Trip uitgenodigd werden om te ervaren hoe zo’n retreat aanvoelt, aarzelden wij geen moment. Ontspannen en opladen i.c.m. coaching en verblijven op een bijzondere locatie? Dat wil iedereen toch wel?
Wij kunnen in ieder geval wel stellen dat we onze batterij hebben kunnen opladen bij B&B De Vijf Suites. Benieuwd hoe wij de retreat ervaren hebben? Lees dan met ons mee!


B&B De Vijf Suites

B&B De Vijf Suites bevindt zich in het oudste pand van het dorpje Elp. Maar niet zomaar een pand: we hebben het hier over een prachtige rijksmonumentale boerderij uit de 18e eeuw. De boerderij is mooi opgeknapt en is een waar plaatje voor het oog. Bij het betreden van de boerderij worden je ogen direct getrokken naar de prachtige inrichting. De houten balken geven de boerderij een sfeervolle uitstraling. De mooie kunstwerken, verzameld door de eigenaren zelf, maken het geheel helemaal af.

In de boerderij bevinden zich (de naam zegt het al) vijf ruime suites. De volledig uitgeruste en sfeervol ingerichte kamers beshchikken over een heerlijk bad of jacuzzi. Je kunt al raden waar je ons kon vinden na een heerlijke dag vertoeven in mooie natuur van Drenthe.

In de omgeving kun je mooie wandelingen maken in de verschillende natuurparken die Midden-Drenthe telt. Wij schreven eerder een blog over wat er te doen is in Drenthe.

Onthaasten bij B&B De Vijf Suites

De eigenaren doen er alles aan om je vanaf het moment dat je binnen stapt bij B&B De Vijf Suites in de watten te leggen. Van het heerlijke welkomstdrankje met wat lekkers bij aankomst op het mooie terras tot aan het uitstekende ontbijt. Wills verrukkelijke kookkunsten zorgen ervoor dat je teveel eet bij het ontbijt, maar hé, dat is absoluut geen straf kunnen we je zeggen. 😉

In de gezellige zithoek plof je neer om een fijn boek te lezen of voor het voeren van een goed gesprek. Met het aansteken van de gashaard ben je gegarandeerd van een knusse avond.

Wil je na een heerlijke wandeling of stevige fietstocht even helemaal ontladen? Maak dan gebruik van de sauna en laat de warmte en rust op je inwerken. Je voelt je daarna zo licht als een veertje.

Op zwoele zomeravonden kun je gebruik maken van het terras aan de voorkant van de mooie boerderij. Aan de achterkant van B&B De Vijf Suites ligt een groot grasveld met verschillende picknicktafels. Een heerlijke plek om lekker van de zon te genieten of je lunch of avondeten te nuttigen. Ook dit kan in de B&B. Je mag gebruik maken van de eigen keuken om kleine gerechten klaar te maken.

Coaching

Als je een retreat boekt bij Thanks for the Trip, zit een coachingsessie ook inbegrepen in de retreat. Zo kun je, naast dat je in een kleinschalige en bijzondere accommodatie slaapt, ook echt me-time ervaren. Of in ons geval: we-time. 🙂

Wij hadden een twee uur durende coaching sessie van Sasja van Bij Sascha Coaching. Tijdens een ontspannen wandeling in het mooie Grolloërveen voerden we mooie gesprekken over van alles en nog wat. Het fijne aan een coachingsessie in de open lucht is dat we ons veel sneller openstelden en het eigenlijk allemaal vanzelf ging.
We hadden natuurlijk ook geluk met de fijne coaching van Sasja en voor we het wisten waren de twee uur al voorbij, terwijl we nog zoveel te vertellen hadden!

Thanks for the Trip

Ben je op zoek naar een ontspannen weekend waar niets kan en alles mag? Waar onthaasten, ontspannen, een bijzondere slaapplek en me-time de belangrijkste wensen van je verblijf zijn? Dan raden wij Thanks for the Trip zeker aan. Thanks for the Trip werkt met een aantal kleinschalige en bijzondere accommodaties in Nederland samen. Waar B&B De Vijf Suites een voorbeeld van is.

Maar zo biedt Thanks for the Trip meer bijzondere plekjes aan. Wil je meer weten over welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan snel een kijkje op de website van Thanks for the Trip en wie weet zit jij binnenkort ook wel op een mooi plekje…

Deze samenwerking tot stand gekomen op uitnodiging van Thanks for the Trip. Voor Thanks for the Trip ervaarden wij de ontspannende effecten van de retreat op een bijzondere locatie. Deze blog is gebaseerd op onze eigen ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *