Over ons

Hi lieve reisgenieters! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze reispagina. 😊

Wij zijn Dave en Vienna, de gezichten achter Reisgenieters.nl. Wij wonen in Limburg en zijn gek op reizen. Naast onze fulltime banen reizen wij daarom zoveel mogelijk, want we hebben nog een hoop bestemmingen op onze lijst staan die we gezien en beleefd willen hebben!

We vinden het heerlijk om tijdens onze reizen nieuwe plekken te bezoeken en gaan altijd op zoek naar nét dat beetje extra wat onze reis uniek maakt. Daarbij volgen we dus vaak niet het massatoerisme, maar slaan we juist een ander pad in. Wat dan weer mooie belevenissen en enthousiaste reisverhalen bij thuiskomst oplevert. Belevenissen en reisverhalen die we graag met jou delen, zodat ook jij geïnspireerd raakt en het beste uit je reis haalt. Van ons kun je verwachten dat we de mooiste bestemmingen, accommodaties, reisroutes, tips en hotspots met je delen. Zowel voor bestemmingen dichtbij huis en ver weg.

De reisverhalen en tips die je op onze website leest, zijn allemaal door ons bezocht en zijn in onze ogen een aanvulling op je reis.
We hopen dat we jou hiermee kunnen enthousiasmeren en daarmee het plannen van je volgende reis een feestje maken. 🥳
We wensen je veel leesplezier!

-x-
Dave & Vienna

Bij een aantal blogs wordt er gelinkt naar andere websites. Deze links zijn onderdeel van affiliate marketing. Schaf je via een dergelijke link een ticket, reis of product aan? Dit kost jou niets extra’s, maar levert ons wel een kleine bijdrage op. Extra leuk dus om deze blog draaiende te houden. En in het kader van ‘support your locals’ zijn wij blij met jou als je via een link iets betaalt. Alvast bedankt dus! ❤️